KRAFT

Enova-bråket fortsetter

Jørn Rattsø, styreleder i Enova.
Jørn Rattsø, styreleder i Enova. Bilde: Scanpix
Jannicke Nilsen
22. apr. 2008 - 08:28

Torsdag ettermiddag går fristen ut for for Enova-styret.

Da må styreleder Jørn Rattsø levere en plan for hvordan Enova skal sikre et godt arbeidsmiljø for de ansatte. Kravet kommer fra olje- og energiminister Åslaug Haga.

Fram til i går ettermiddag var det imidlertid fortsatt ikke avholdt noe møte mellom styret og ansattes representanter i Enova.

- Enige

I en e-post til Dagens Næringsliv skriver imidlertid styreleder Rattsø at ansatterepresentanter og styret er enige om hvordan de skal jobbe for å avrunde mobbesaken:

"Verneombud og styret i husforeningen har per mail sluttet seg til innholdet i utkast til plan for tiltak og finner det ikke nødvendig å diskutere videre med styret. Styret inviterer på nytt de ansatte til møte etter at planen er lagt fram for å sette sluttstrek for saken som behandler påstander om mobbing".

- Helt feil

Da avisen konfronterte tillitsvalgt Anne Guri Sælnes med styrelederens oppfatning av situasjonen, reagerte hun sterkt.

- Det styreleder Rattsø nå sier er helt feil. Det er ikke oppnådd enighet mellom ansatte i Enova og styret. Jeg vil heller si snarere tvert i mot. Vi har formidlet hva de ansatte mener skal ligge til grunn for en løsning, og det ser det ikke ut til at styret vil forholde seg til, sier Sælnes på vegne av hele styret i Husforeningen.

Mobbesaken i Enova startet etter at resultatet av en arbeidsundersøkelse ble kjent, og daværende leder Eli Arnstad gikk av som følge av påstander om mobbing.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.