NYHETSBREV

Enklere fiskale målinger i Ex-områder

Fleksibel måler fra Fluke

17. aug. 2015 - 22:27

Fluke lanserer nå 721Ex som skal gjøre fiskale målinger enklere i eksplosjonsfarlige områder.

Salgsingeniør Espen T. Førde i IKM Instrutek AS forteller at nøyaktigheten og funksjonaliteten til den nye Fluke 721 doble trykkalibratoren gjør den ideell for alt fra fiskalmålinger ved gassoverføringer til generell presisjonsmåling i eksplosjonsfarlige områder. Med IECEx og ATEX Ex ia IIB T3 Gb (sone 1) godkjennelser slipper man tillatelser for varme arbeider og sparer dermed tid og penger ved slike målinger, skriver selskapet i en pressemelding.

Mange varianter

Fluke 721Ex er tilgjengelig i 14 ulike modeller, hvor du velger mellom 16 psi eller 36 psi på lavtrykksensor og flere trykk mellom 100 psi og 5000 psi på høytrykksensoren. Disse trykkene blir målt med en nøyaktighet på meget respektable 0,025 prosent FS. I tillegg til å være en utmerket trykkalibrator, så har 721Ex også innebygget sløyfekalibrator funksjoner, samt mulighet for å koble på en Fluke RTD probe for Ex-sikre temperaturmålinger med god nøyaktighet. Dette kombinert med en produsentgaranti på hele 3 år gjør Fluke 721Ex til det mest attraktive produktet i sin klasse på markedet.

Se også: Termokamera med vendbar linse

Slanger og adaptere

I sammenheng med lanseringen av 721Ex så lanserer Fluke også en rekke nye premium trykkslanger og adaptere og disse vil være inkluderte i Fluke 700HTPK2 og 700PTPK2 pumpesett på henholdsvis 700bar og 40bar. Disse adapterne og slangene krever ingen verktøy for å kobles sammen. Dette vil gjøre det enklere å unngå lekkasjer ved testing og kalibrering av trykksensorer, avslutter Førde.

I sammenheng med lanseringen av 721Ex så lanserer Fluke også en rekke nye premium trykkslanger og adaptere og disse vil være inkluderte i Fluke 700HTPK2 og 700PTPK2 pumpesett på henholdsvis 700bar og 40bar. Disse adapterne og slangene krever ingen verktøy for å kobles sammen. Dette vil gjøre det enklere å unngå lekkasjer ved testing og kalibrering av trykksensorer, avslutter Førde.Fluke 721Ex Fluke

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.