Enklere å synkronisere

Enklere å synkronisere
BEDRE LØSNING: Nå skal det bli betydelig enklere å synkronisere mobilens data ved hjelp av den forbedrede versjonen av SyncML Gateway. På bildet har mannen den nye Sony Ericsson P990 som kommer i høst. Bilde: Sony Ericsson

For proffe brukere

15 prosent av mobiltelefonabonnentene ønsker mobiltelefonløsninger som tar vare på lagrede telefonbøker og andre personlige data, viser en undersøkelse gjort av den internasjonale undersøkelsesgruppen Zelos.

Andelen som ønsker slike løsninger er ventet å øke etter hvert som folk gjør seg mer og mer avhengig av mobiltelefonen som primært oppbevaringssted for viktig informasjon.

Synchronica, som er en internasjonal leverandør av løsninger for synkronisering og administrasjon av mobilt teleutstyr, har utstedt lisens for sin SyncML Gateway Mobile Synchronization programvare til NetComs 1,4 millioner kunder.

Etter det Teknisk Ukeblad erfarer, er det mest profesjonelle mobilbrukere, som forretningsfolk og ingeniører, som har mest å vinne på å ta i bruk den nye løsningen.

Pim

SyncML Gateway muliggjør trådløs synkronisering av kalender, adressebok og e-post mellom industristandarder, andre SyncML-tilpassede innretninger og Microsoft Exchange eller Sun Java Enterprise System.

Den er utviklet for standardisert synkronisering av mobil e-post og PIM (Personal Information Magagement – kalenderfiler, adressebok osv.).Sync ikke i fortvilelse

SyncML Gateway er utelukkende basert på de åpne industristandardene SyncML (OMA DS) og Push IMAP.

Det gir sikkerhet for at den er kompatibel med en rekke typer håndholdt datautstyr og mobiltelefoner fra de viktigste produsentene.

– Vi ønsket å kunne tilby våre kunder en OTA (over – the – air) back-up og gjenvinningsfunksjon for deres personlige data. Hvis man bytter telefon fordi man har mistet den eller på grunn av oppgradering, vil man nå ikke miste all viktig informasjon som er lagret på telefonen, sier Arne Igesund, som er leder for Data Services hos NetCom.Les mer om:
Kommentarer:

Vi har byttet system for artikkelkommentarer. For å opprette brukerkonto, registrerer du deg med BankID.