Eni viderefører avtalen med Sevan

I RUTE: Goliat viderføres i henhold til planen. Goliat FPSO er utformet for å overholde den strenge miljølovgivningen i Barentshavet og med et minimum av utslipp og ingen utslipp under normal drift.
I RUTE: Goliat viderføres i henhold til planen. Goliat FPSO er utformet for å overholde den strenge miljølovgivningen i Barentshavet og med et minimum av utslipp og ingen utslipp under normal drift. (Bilde: Eni Norge AS/Sevan)

Avtalen innebærer at folk fra Sevans prosjektteam inngår i Enis prosjektorganisasjon når kontrakten for detaljprosjektering, innkjøp, bygging av plattformen blir tildelt senere i vinter.

Integrert organisasjon

I kontrakten ligger det at Sevan Marine vil gi prosjekt- og ingeniørrådgivning samt bistå med tjenester for å forberede oppstarten av Goliat. Tjenestene vil omfatte personell som skal integreres i Eni Norge sin prosjektorganisasjon.

Beholder teknologirettighetene

Sevan Marine vil også utføre og bistå Eni i flere ingeniør-og bygningsarbeider innenfor rettighetsbeskyttede teknologiområder for Sevan Marine FPSO-konseptet.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå