MASKINER & UTSTYR

Engcon etablerer eget salgsselskap i Norge

Etter å ha vært på det norske markedet siden 1995, skal svenske Encon etablere eget salgsselskap for det norske markedet.

MicrosoftTeams-image
MicrosoftTeams-image Sten Stromgren
Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
5. des. 2022 - 11:52

– Etableringen av et eget salgsselskap i Norge har under lengre tid vært høyt opp på vår prioriteringsliste, sier engcons administrerende direktør Krister Blomgren. Det finns et stort potensial for oss i Norge. Ved å være direkte tilstede kan vi jobbe nærmere våre sluttkunder og kan dermed enklere dekke deres behov nå og i framtiden, fortsetter han.

Rekrutteringen av personell for å bygge opp den lokale virksomheten er i gang. Landssjefen i Norge, Morten Fjeld Nielsen, har stor erfaring med både engcons produkter og selskapet da han har vært salgssjef for den lokale distributøren som engcon har hatt et langt samarbeid med.

– Å bygge en ny organisasjon basert på et produkt som er velkjent i Norge er et spennende oppdrag. Forskjellen er at vi nå har blitt en del av engcon på ordentlig. Nærheten til morselskapet vil gjøre oss til et sterkere og mer fleksibelt selskap, sier Morten Fjeld Nielsen.

Engcon Norge åpner sine nye lokaler på Skedsmo utenfor Oslo i januar 2023, og virksomheten kommer til å bestå av selgere og teknisk personell som har ansvar for det norske markedet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.