KRAFT

Energitopp til Energi Norge

Hans Erik Horn blir ny næringspolitisk direktør i Energi Norge.
Hans Erik Horn blir ny næringspolitisk direktør i Energi Norge. Bilde: Jannicke Nilsen
Jannicke Nilsen
4. juni 2010 - 12:01

Tidligere sjef for E-CO Energi og tidligere styreleder i Energi Norge, tar over stillingen som næringspolitisk direktør for produksjon og miljø i bransjeforeningen Energi Norge.

Nåværende næringspolitiske direktør, Erik Skjelbred, skal starte i ny stilling i Statnett.

Horn startet i stillingen 1. august.

Lang fartstid

Hans Erik Horn er utdannet dr. ing. fra NTH i 1977 og har mer enn 20 års fartstid i bransjen.

Han kommer nå fra eget firma der han har hatt mye oppdrag for Sweco.

- Basert på hans kompetanse og mine personlige erfaringer med å jobbe sammen med Hans Erik, er jeg meget godt fornøyd med at han vil ta denne stillingen i Energi Norge, og ser frem til å få ham på laget, sier administrerende direktør Steinar Bysveen i Energi Norge i en pressemelding.

Tunge spørsmål

Horn mener selv det var en enkel avgjørelse å ta jobben i Energi Norge.

- Det er inspirerende og store oppgaver. Mange tunge spørsmål krever stor grad av diplomati for å forene kreftene i bransjen og politiske miljøer. Dette gjelder særlig innenfor fornybar energi, og spesielt vannkraft. Medlemmenes interesser skal ivaretas på alle sett og det blir viktig for meg å hjelpe dem å jobbe for sine saker. Jeg mener at det er viktig å ha et godt og konstruktivt forhold til alle, slik som politikere, departementer, opinionen og andre statlige organer, sier Horn i meldingen.

VIL LÆRE: - Vi visste det var stor forskjell mellom landene, men vi ville se som det er noe vi kan lære av Sverige og Skotland, sier direktør for produksjon og miljø i Energi Norge, Erik Skjelbred.
TIL STATNETT: Næringspolitisk direktør for produksjon og miljø i Energi Norge, Erik Skjelbred, har fått ny jobb i Statnett. Jannicke Nilsen

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.