Energieksperten

IKM Instrutek AS lanserer Hioki energitesteren PW3360-20.

Allsidig og brukervennlig energitester med stort temperaturområde og langtidslogging.
Allsidig og brukervennlig energitester med stort temperaturområde og langtidslogging.
4. feb. 2013 - 21:58

Den kan måle strøm- og spenningsvariasjoner over lengre perioder. Et SD-minnekort kan brukes til å ta opp ett års minuttmålinger. Driftstemperaturområde er fra -10 til 50 °C.

 

En innebygd navigasjonsfunksjon lar brukerne begynne målingen ved å følge trinn-for-trinn-instruksjoner for å konfigurere instrumentet, gjøre tilkoblinger, sjekke tilkoblinger, og starte målingen.

 

Instrumentet kan vise fargekodet trefasetilkobling og vektordiagrammer på fargeskjermen. En lekkasjetang kan brukes for å måle lekkasjestrøm. Dersom lekkasjetangen brukes i kombinasjon med en strømmålingstang, kan instrumentet måle laststrøm og teste for lekkasjer samtidig. Instrumentets kan monteres i elektriske paneler, og måle på enfase til trefase/fireledninger, i 400 V linjer.Den kan utstyres med en valgfri batteripakke (PW9002), som holder hjulene i gang rundt åtte timer. Instrumentet kan også kjøres på en strømadapter (PW9003) som brukes for å trekke strøm fra målelinjene, noe som tilrettelegger for kontinuerlig effektmåling.

 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.