MOBIL

En kameratast til iPhone

RedPop gir deg en god gammeldags kameratast.

Marius ValleMarius ValleJournalist
6. juni 2011 - 14:35

Vårt offisielle standpunkt her i Mobili er at en kameratast alltid er best. Det finnes klart mange telefoner med Android, Symbian og Windows som har kamerataster, så du kan alltids velge en telefon med en slik tast. Men har du en iPhone har du ikke dette valget.

Kameratast til iPhone

Nå har imidlertid et lite britisk firma kalt Beep Industries tatt tak i dette og laget en egen kameratast til iPhone. Dette er en liten sylinder med en kameratast på toppen. Du stapper iPhonen din inn i denne sylinderen, som inneholder en iPhone-dokk, så starter en egen kamera-app.

Resten forklarer seg selv. Når du trykker på knappen tar du bilder.

Nå er det selvsagt slik at RedPop ikke akkurat er noe du kommer til å ha koblet til telefonen til enhver tid. Men det kan jo være en smart sak å ha med deg når du er ute for å ta bilder.

Oppstart

Det er også slik at dette ikke er bare er å stikke til nærmeste mobilbutikk og kjøpe en RedPop. De som sitter og utvikler denne dingsen har ikke kommet lengre enn å lage en prototype. RedPop er en del av Kickstarter, som er et nettsted hvor du kan hjelpe til og finansiere idéer.

RedPop ser i øyeblikket ut til å ha fanget manges interesse, og har samlet inn en god del penger. Du kan lese mer om prosjektet og hvordan du eventuelt kan støtte det på Kickstarter.com.

Hva syns du? God idé eller fjas og fanteri?

Kilde: MobileChrunch.com

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.