Eliaden samler fagmiljøet innen automatisering i Norge.

Ifea arbeider nå med nominasjonene for Automatiseringsprisen for 2016. Prisen skal deles ut på Eliaden 2016.

Eliaden, arkivbilde
Eliaden, arkivbilde Bilde: Asbjørn Goa
Stein Altern, Administrerende direktør ifea
21. apr. 2016 - 07:00

Årets største faglige begivenhet for fagfolk innenfor automatisering er Eliaden 2016 som arrangeres i dagene 31. mai til 2. juni på Lillestrøm. Mer enn 300 utstillere viser sine nyheter og stiller med sine beste fagfolk på stands under Eliaden. Nærmere 20 000 besøkende fra hele landet er ventet til arrangementet.

Utstillingen kombineres med en rekke næringspolitiske konferanser og faglige seminarer. Stiftelsen Elektroforum er arrangør av Eliaden 2016.

Les: Eliaden bør bli årets viktigste møteplass

Vis mer

Alt fra elkraft til elektronikk på ett sted

Det er første gang at Eliaden omfatter fagområder helt fra elkraftproduksjon til elektronikkprodukter. Energi Norge,
– en landsforening for elkraftprodusentene samler både utstillere og sitt eget fagmiljø til konferanse og utstilling.

Norsk Industri, med 2500 medlemsbedrifter, er en viktig drivkraft i arrangementet og arrangerer konferanser med sentrale foredragsholdere fra industrien i Norge. Ifea er som vanlig sterkt involvert i Eliaden og er representert på Automatiseringsområdet sammen med en rekke av sine medlemsbedrifter. Landsforeningen NELFO som organiserer elektroinstallatørene mønstrer også store deler av sin markedsorganisasjon for at Eliaden 2016 skal bli et vellykket og godt besøkt arrangement.

Les: Eliaden sikter mot vekst men innen automatisering sitter flere på gjerdet

Automatiseringsprisen 2016

Ifea arbeider nå med nominasjonene for Automatiseringsprisen for 2016. Prisen skal deles ut på Eliaden 2016. Bransjeorganisasjonen har lange tradisjoner i arbeidet med å fremme nettverk og arenaer for faglig oppdatering innenfor automatiseringsområdet.

Et ledd i dette arbeider er å trekke frem bedrifter og miljøer som har tatt i bruk ny teknologi eller har gjennomført banebrytende prosjekter der systemer som automatisering har vært en sentral del av løsningen.

Vis mer

Vinneren av Automatiseringsprisen i 2014 var gigantprosjektet til Tine Jæren. Ifea står foran en spennende periode for å kåre årets vinner. Automatiseringsprisen vil bli delt ut under en seremoni den 1. juni på Eliaden 2016.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.