ENERGI

Eliaden + Everk = sant

Knut StrømKnut StrømKnut StrømKnut Strøm
22. okt. 2002 - 08:28

Det er klart etter at Stiftelsen Elektroforum som eier Eliaden-konseptet, og Utstillingsplassen Messer på Hamar som står bak Everk-utsillingene, har funnet det praktisk å lage et felles bransjearrangement annethvert år.

Praktisk sett betyr det at det planlagte Everk 2003, vil gå sammen med Eliaden 2004.

- For både utstillere og besøkende er det rasjonelt å ha ett arrangement å forholde seg til, sier Rune Marki som er formann i stiftelsen Elektroforum. Hvor stort det sammenslåtte arrangementet kommer til å bli, er vanskelig å forutsi, men det er ventet at det kommer til å omfatte flere hundre utstillere med spredning over hele elektro- og automasjonsbransjen.

- Hadde vi fortsatt å konkurrere, hadde vi risikert å få to halvgode utstillinger fordi vi kjemper om de samme utstillerne, sier Marki. Daglig leder i Utstillingsplassen Messer, Konrad Sel, mener at sammenslåingen er en naturlig konsekvens i den utviklingen som skjer i bransjen.

- Vi ,må ta inn over oss at både utstillere og besøkende i økende grad ønsker et felles arrangement, sier han. Det føles leit å avslutte en tradisjon på Hamar siden 1988, men siden deres samarbeidspartner Energibedriftenes Landsforbund (EBL) og et samlet Elektroforum ønsker å samarbeide om fremtidige Eliader, kunne man ikke avslå dette.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.