Eliaden 2014 går for flere nyheter og korte gratis-seminarer

Utstillingen blir gjennomført i Lillestrøm 2.-5. juni neste år.

Elektronikkbransjen stiller med eget torg på Eliaden 2014.
Elektronikkbransjen stiller med eget torg på Eliaden 2014. Bilde: John Petter Reinertsen
28. sep. 2013 - 20:53
Vis mer

Konturene begynner å ta form. Ifølge prosjektdirektør Nils-Erik Magnell hos Eliaden 2014, er de besøkende på Eliaden mest opptatt av nye produkter og løsninger.

Faglige seminarer

Det er mange som etterspør metoder og praktiske råd for bruk og installasjon av produktene.

- Vi oppfordrer utstillerne til å legge vekt på nyheter og praktiske løsninger, sier han.

Utstillerkontakt Svein Hjelmås forteller at det neste år blir en endring i seminartilbudet. Messen legger opp til korte, høyaktuelle gratisseminarer, med søkelys på nyheter, ny teknologi og løsninger. Det skal gjøre det lettere for de besøkende å få med seg både seminarer og utstillinger.

Skal øke kompetansenivået

Hjelmås opplyser at utstillerne blir oppfordret til å bidra med aktuelle tema. Det trenger ikke være produktrelaterte seminarer. Men det er nødvendig at de er faglig gode og bidrar til å øke kompetansenivået hos deltagerne.

- Utstillerne som gjennomfører slike seminarer får profilert seg bedre ved å sette søkelyset på fag og kompetanse, enn kun ved å presentere egne produkter, sier utstillerkontakten.

Førstemann til mølla

Nils-Erik Magnell hos Eliaden oppfordrer utstillerne til å legge større vekt på nyheter og løsninger.
Nils-Erik Magnell hos Eliaden oppfordrer utstillerne til å legge større vekt på nyheter og løsninger. John Petter Reinertsen
 

Han forklarer at utstillingen rigger til seminarlokaler i nærheten avmesseområdet, slik at det blir enklere å få flere besøkende til å delta. Det er begrenset med plass. Førstemann til mølla får først male. Seminarene skal være på 30-45 minutter. Hjelmås mener det skal være mulig for alle å finne noe av interesse.

Elektronikkbransjen flyttet inn på Eliaden i 2012. Ifølge styremedlem i Elektronikk Industri Foreningen (EIF), Henning Røed, samles elektronikkgjengen på et eget torg på Eliaden 2014. EIF favner nå både importører, produsenter og utviklere.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.