NYHETER

Elektrojobben i Atlanterhavstunnelen er utlyst

Elektroentreprenørene har gode tider. En rekke oppdrag har blitt lyst ut i det siste, og flere kommer. Nå ber Region Midt om pris på elektroinstallasjoner i Atlanterhavstunnelen. Anbudsfristen går ut 2. juni.

Den 5,7 km lange Atlanterhavstunnelen erstatter fergesambandet Kristiansund-Bremsnes til våren neste år. Den som vil utføre elektroinstallasjonene i tunnelen må melde sin interesse før 2. juni.
Den 5,7 km lange Atlanterhavstunnelen erstatter fergesambandet Kristiansund-Bremsnes til våren neste år. Den som vil utføre elektroinstallasjonene i tunnelen må melde sin interesse før 2. juni. Bilde: Statens vegvesen (ill.)
23. apr. 2008 - 13:33

Entreprisen omfatter belysning, skilt, nødstasjoner og lavspentkabler. Kobling mot vifter, pumper og radiosamband er også med, men ikke leveransen av dette utstyret.

Atlanterhavstunnelen er 5,7 km lang. Mesteparten av tunnelen har tre felt, men en 1,2 km lang strekning på midten har to.

Drivingen av tunnelen går nå mot slutten. Det gjenstår nå vel 1 100 meter. Siste salve settes i juli eller august. I følge den opprinnelige framdriftsplanen skulle tunnelen åpnes for trafikk mot slutten av året, men det er nå klart at dette ikke holder. Åpning er ventet til våren neste år. Tunnelen skal da erstatte fergesambandet Kristiansund-Bremsnes på riksveg 64.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.