ARKIVNYHETER

Elektrojobb på Sky-Langangen utlyst

Et arbeidsfellesskap mellom Hæhre Entreprenør og Veidekke utfører anleggsarbeidet på ny E 18 mellom Sky og Langangen. Den som vil utføre elektroarbeidet, må gi anbud innen 8. mars.
Et arbeidsfellesskap mellom Hæhre Entreprenør og Veidekke utfører anleggsarbeidet på ny E 18 mellom Sky og Langangen. Den som vil utføre elektroarbeidet, må gi anbud innen 8. mars. Bilde: Ill.: Statens vegvesen

Strekningen Sky-Langangen er den eneste på E 18 mellom Oslo og Bamble som er åpen for all slags trafikk - så lenge det varer. I løpet av juni neste år blir den gamle vegen erstattet av en ny fire-feltsveg. Det meste av den nye strekningen ligger i Vestfold, bare en liten bit lengst vest ligger i Telemark.

Oppdraget som er lyst ut omfatter levering og montering av utstyr for styring, regulering og overvåking (SRO) og elektrisk utstyr.

Selv om den nye vegen har fire fjelltunneler og to miljøtunneler, alle med to løp, blir ikke elektroinstallasjonene spesielt omfattende. Alle tunnelene er korte, den lengste er 380 meter lang. Det er ikke langt nok til at det blir behov for vifter eller nødstasjoner, i følge Vegvesenets vurdering. Elektroarbeidet vil hovedsakelig dreie seg om belysning. Utenom tunnelene blir det lysmaster på midtdeleren med ca. 50 meters mellomrom. I tunnelene blir det lysarmaturer på kabelbruer i taket, foruten nødlys.

Den som får kontrakten, får noen delfrister å forholde seg til. Fristen for ferdigstillelse er satt til 15. mai 2012.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.