NYHETER

Elektroarbeidet i Bjørvikatunnelen er utlyst

Vegvesenet ber om pris på elektroteknisk arbeid i Bjørvikatunnelen og Grønliatunnelen. En omfattende jobb venter den som får kontrakten. Entreprisen omfatter blant annet leveranse av mer enn 130 km kabler. Anbudsfristen går ut 29. august.

«Vigdis» blir det første elementet i Bjørvikatunnelen som senkes. Det skjer i august. Etter hvert skal hun og de øvrige elementene fylles med elektrisk utstyr. De som vil levere og montere dette, må gi anbud innen 29. august.
«Vigdis» blir det første elementet i Bjørvikatunnelen som senkes. Det skjer i august. Etter hvert skal hun og de øvrige elementene fylles med elektrisk utstyr. De som vil levere og montere dette, må gi anbud innen 29. august. Bilde: Anders Haakonsen
11. juli 2008 - 09:22

Bjørvikatunnelen får to tre-felts løp, hvert med en lengde på 1 100 meter. Trafikkbelastningen blir betydelig, og det blir også mengden av utstyr. Grønliatunnelen er mer beskjeden. Den får ett løp med to felt og en lengde på 500 meter.

Entreprisen omfatter leveranse og montasje av fire hovedtavler, en underfordeling, åtte nødstrømanlegg, 2 500 meter høyspentkabler og 130 000 meter tele- og sterkstrømkabler, foruten nødtelefoner, brannslukningsutstyr og måleutstyr for CO og NOX.

Den som får kontrakten skal også montere mye utstyr som blir levert i andre entrepriser, blant annet innvendig belyste skilt, utstyr for radiosamband, bommer og 3 743 lysarmaturer. Entreprisen omfatter også tilkobling av 67 vifter.

Arbeidet skal igangsettes allerede 15. oktober i år og ferdigstilles 15. august 2011.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.