Elektrifisering av sokkelen

Elektrifisering av plattformer gir bedre HMS

Mindre støy, mindre nedetid og mindre vedlikehold. Og elektroingeniøren gleder seg over et stort, høyteknologisk anlegg.

– Det var mange skeptiske innvendinger før elektrifiseringen. Man frykter jo det ukjente, sier driftsleder på Valhall, Christian Leiknes Tangen.
– Det var mange skeptiske innvendinger før elektrifiseringen. Man frykter jo det ukjente, sier driftsleder på Valhall, Christian Leiknes Tangen. (Foto: Aker BP)

Mindre støy, mindre nedetid og mindre vedlikehold. Og elektroingeniøren gleder seg over et stort, høyteknologisk anlegg.

– Det var mange skeptiske innvendinger før elektrifiseringen. Særlig var det en snakkis i det mekaniske verkstedet. Så det var spent stemning da vi kraftsatte kabelen første gang. Man frykter jo det ukjente, mens vi visste hvordan fuelgass og turbiner fungerte, sier Christian Leiknes Tangen.

Få tilgang til alt innhold fra tu.no og digi.no med Ekstra

  • Historisk arkiv: Teknisk Ukeblad fra 1854 til i dag
  • Rabatt på konferanser

månedlig

249,-
Tilsvarer Kr 58 per uke Bestill

årlig

2 290,-
Tilsvarer Kr 45 per uke Prøv 1 måned for 1 kr
Én måned for 1 kr
Automatisk fornyelse av abonnement kan stoppes når som helst
Bedrift eller organisasjon? Få tilbud her
NITO- og Tekna-medlemmer får 50% rabatt av ordinær pris ved kjøp av årsabonnement.Rabatten fås ved å oppgi medlemsnummer i bestillingsprosessen

Vanlige spørsmål

Jeg er Nito- eller Tekna-medlem. Hvorfor får jeg ikke logget inn?

Tu.no er ikke tilknyttet Tekna eller Nitos medlemsbaser. Du må registrere en ny brukerkonto på tu.no.

Jeg er Nito- eller Tekna-medlem. Hvordan får jeg rabattert pris?

Etter at du har laget en brukerkonto på tu.no og logget inn kan du legge inn ditt medlemsnummer og få 50 % rabatt.

Kan jeg få tilsendt faktura til min arbeidsgiver?

Ja. Ved kjøp av årsabonnement tilbyr vi bedriftsfaktura.

Vil abonnementet automatisk fornye seg etter gratisperioden?

Ja. Abonnementet fornyes automatisk. Du kan når som helst skru av automatisk fornyelse.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå