T2

Electroworld åpner dørene

IKKE LIKE SPEISA: Selv om Electroworld markdesfører seg en en futuristisk framtidsfamilie, er hoveddelen av messen en salgsmesse. Likevel er det mye å lære der med tanke på nye forbrukerteknologier og trender.
IKKE LIKE SPEISA: Selv om Electroworld markdesfører seg en en futuristisk framtidsfamilie, er hoveddelen av messen en salgsmesse. Likevel er det mye å lære der med tanke på nye forbrukerteknologier og trender. Bilde: Elkjøp
Trond Heggelund
25. okt. 2007 - 10:53

Electroworld åpner dørene klokken 12.00 i dag.

Messen arrangeres for andre gang i Norge. Den finner sted på Norges Varemesse i Lillestrøm i tidsrommet 25. – 28. oktober 2007.

For hele familien

Electroworld er et årlig teknologievent for hele familien og teknologientusiasten.

Arrangørene hevder at messen er en arena hvor forbrukerne kan oppleve dagens og fremtidens teknologi på en spennende, underholdende og lærerik måte.

Utvider konseptet

Responsen i bransjen etter fjorårets arrangement har vært overveldende, melder arrangørene.

Electroworld skal nå utvikles utover Norges grenser, opplyser Elkjøp, som har El Giganten som navn i Sverige.

Også i Stockholm og København

Utvidelsen av messekonseptet til Sverige og Sverige er et av temaene som vil bli lagt fram på en pressekonferanse, som starter klokken 11.15 i formiddag.

Ifølge administrerende direktør Stig Kristiansen i Norwegian Promotion Group, som står bak det praktiske ved Electroworld, vil det bli tilsvarende messer i Stockholm og København neste år.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.