FORSVAR

Ekspert om biologiske våpen: Egnet til å skape frykt

Krigen i Ukraina har gjort spørsmålet om kjemiske og biologiske våpen aktuelt igjen. Slik bruk forbudt, men trusselen er et våpen i sg selv..

Ansatte ved det tyske forskningsinstituttet Bundeswehr Research Institute for Protective Technologies and Nuclear, Biological and Chemical Protection (WIS) inspiserer en dummyprøve som er forurenset med et stoff som ligner på det kjemiske våpenet Sarin.
Ansatte ved det tyske forskningsinstituttet Bundeswehr Research Institute for Protective Technologies and Nuclear, Biological and Chemical Protection (WIS) inspiserer en dummyprøve som er forurenset med et stoff som ligner på det kjemiske våpenet Sarin. Foto: Fabrizio Bensch/Reuters/NTB
Ania Obminska, Ny Teknik
15. mai 2022 - 13:27

 «Russiske anklager om at Ukraina har planer om å bruke kjemiske og biologiske våpen, fortsetter å komme. Vi har ikke sett noen beviser som støtter disse anklagene», det britiske utenriksdepartementet på Twitter 15. mars. NATO-sjef Jens Stoltenberg sier han frykter det samme.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.