Eks-statsminister lo av IT-bruken

SVENSK BONDE: Under årets IT-ting poengterte Göran Persson at han nå har blitt bonde og at han trives med det. - Jeg tror jeg har godt av det etter så mange år i politikken, sa han. (Bilde: Trond Heggelund)
PÅ KORNET: Göran Persson brukte store deler av sitt foredrag under IT-tinget til å snakke om miljøet og det å redde kloden. Etterpå kritiserte han IT-bransjen for å ikke være miljøbevisste nok. (Bilde: Trond Heggelund)
KRAFTFULL: Få andre i Norden kan så mye om Europabevegelsen og det nordiske samarbidet som nettopp Göran Persson. Under årets IT-ting snakket han varmt om at norske og svenske IT-bedrifter må komme seg ut i Europa dersom de skal ha en sjanse til å lykkes kommersielt. (Bilde: Trond Heggelund)
ENGASJERTE: Göran Persson fikk lang applaus etter at han holdt sitt åpningsforedrag under IT-tinget i Tønsberg. (Bilde: Trond Heggelund)
I PRESSENS BLITZLYS: Eks-statsministeren Göran Person var den mest fotograferte under åpningsdagen av årets IT-ting. Lokalavisa Tønsberg Blad, som har kontorer et stenkast fra arrangementshotellet, var ikke tilstede, og siterte i stedet Teknisk Ukeblad! (Bilde: Trond Heggelund)
DIREKTERAPPORT: Mange aviser og nettmedier var på plass da Göran Persson var på scenen under IT-tinget. På bildet ser du pressen fotografere og rapportere direkte fra Perssons engasjerte tale. (Bilde: Trond Heggelund)
DISKUTERTE: Göran Persson i diskusjon med noen av ErgoGroups folk under IT-tinget. ErgoGroup kjøpte ikke for lenge siden SYSteam i Perssons hjemland, Sverige. (Bilde: Trond Heggelund)
HEKTISK: Göran Persson var på lynvisitt i Tønsberg, men de 600 deltagerne på årets IT-ting fikk et solid inntrykk av eks-statsministeren som var årets trekkplaster under konferansen. Til ventre i bildet står Informasjonsdirektør Hilde M. Solegaard i ErgoGroup. (Bilde: Trond Heggelund)
FULL FART: - Selv om jeg ikke lenger er statsminister, så har jeg ikke satt ned tempoet, sa Göran Persson smilende, mens han hastet ut av konferansesalen i Tønsberg under IT-tinget. (Bilde: Trond Heggelund)
FOTOGRAFERER SELV: Under et intervju med Teknisk Ukeblad trakk Göran Persson stolt opp sin nye "Ericsson-nalle" og fotograferte Teknisk Ukeblads reportasjeteam. Det eksklusive intervjuet med Persson kan du lese neste fredag i papirutgaven av Teknisk Ukeblad. (Bilde: Tone Strøm-Gundersen)
NÅ SKAL DU SNART SE...: Göran Persson fomler litt med sin nye SonyEricsson-mobil, før han finner bildene av Teknisk Ukeblads reportasjeteam. (Bilde: Tone Strøm-Gundersen)
SVENSK KVALITET: Göran Person viser bildet av Teknisk Ukeblads reportasjeteam. - Jeg kan aldri bruke noen annen mobiltelefon enn "Ericsson", sier eks-statsministeren. Persson gjorde dessuten et nummer av at dette var den første telefonen han selv hadde kjøpt for egne penger etter han gikk av som svensk statsminister. (Bilde: Tone Strøm-Gundersen)
SLIK GJØR DU: Göran Persson prøver å lære Trond Heggelund fra Teknisk Ukeblad hvordan man poserer i "statsministerpositur". For ordens skyld; Persson til venstre på bildet. ;-) (Bilde: Tone Strøm-Gundersen)

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå