IT

Eks-nyhetsanker til Microsoft

TIL MICROSOFT: Tidligere TV 2-nyhetsanker Christine Korme (innfelt) blir Microsoft Norges ansikt mot presse og publikum.
TIL MICROSOFT: Tidligere TV 2-nyhetsanker Christine Korme (innfelt) blir Microsoft Norges ansikt mot presse og publikum.
Leif Hamnes
14. jan. 2010 - 10:28

Etter nesten 25 år som journalist, hvorav de seneste 17 i TV 2, går Christine Korme til stillingen som kommunikasjonsdirektør i Microsoft Norge.

– Vi tror Christine vil passe godt inn hos oss – og hun har en journalistisk erfaring og en teknologisk nysgjerrighet som vil gjøre henne til en betydelig ressurs, sier administrerende direktør Hege Skryseth i en pressemelding

Gleder seg

Korme starter i sin nye stilling 1. februar.

– Til tross for at IT-næringen allerede er Norges tredje største næring er bransjen i vekst – og jeg gleder meg veldig til å være en del av dette. Jeg vet at jeg vil komme til å jobbe med svært engasjerte og faglig dyktige kollegaer, så jeg ser virkelig frem til første arbeidsdag, sier hun.

Fikk sluttpakke i TV 2

Korme er best kjent som nyhetsanker i TV 2, hvor hun som ledd i bedriftens sparetiltak var én av flere profilerte medarbeidere som nylig tok sluttpakke.

Hun har også vært korrespondent i Washington og programleder i Tabloid på den samme kanalen. Korme har også jobbet i NRK Radio, blant annet i Dagsnytt 18.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.