MASKINERUTSTYR

Eikmaskin overtar Valtra i Norge

Latmännen og AGCO har inngått et samarbeid, som innebærer at Valtra vil bli forhandlet av Eikmaskinen i Norge.

Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
12. okt. 2015 - 00:00

Lantmännen i Sverige inngått avtale med AGCO om distribusjon av flere av AGCO sine produkter i Sverige.

Lantmännen er i dag ansvarlig for Fendt og Valtra traktorer i Sverige, og i fremtiden vil man også være ansvarlig for salg og service av hele MF’s produktprogram, samt det samlede Fendt produktprogram i Sverige gjennom det nåværende forhandlernettverk.

Dette er gjort i samarbeid med AGCO for å tilpasse seg de senere års utvikling i traktor- og maskinbransjen. Av samme årsak foretas det også en lignende endring i Danmark og Norge, hvor AGCO fremover skal stå for salg, service og reservedeler av Valtra traktorer.

-Samarbeidet er en fremtidsrettet og spennende utvikling som vil styrke franchise-nettverket. Det er viktig å understreke at franchise-modellen vil bestå, men vi vet ennå ikke hvordan forhandlernettet ender opp med å bli til slutt, sier administrerende direktør Trond Kjempekjenn i Eikmaskin AS.

-Produktporteføljen til Lantmännen Maskin AS vil bli supporter også i fremtiden. Jeg og Trond samarbeider godt om denne transformasjonen, for å finne beste løsning for våre kunder, sier administrerende direktør Christian Rafn Schmidt i Lantmännen Maskin AS.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.