ARKIVNYHETER

Eiker Grøntmiljø leder i Drammen

Eiker Grøntmiljø kan få anleggsgartnerarbeidet på Øvre Sund bru. I så fall skal firmaet montere den røde granitten på søndre landkar til høyre på bildet.
Eiker Grøntmiljø kan få anleggsgartnerarbeidet på Øvre Sund bru. I så fall skal firmaet montere den røde granitten på søndre landkar til høyre på bildet. Bilde: Ill.: Nuno Arkitekter
1. sep. 2009 - 17:29

Skaaret Landskap fra Asker ligger på andreplass med 21,270 mill. Deretter følger Agro Anleggsgartner-Service fra Fredrikstad (22,037 mill.) og Steen & Lund fra Drammen (22,846 mill).

Det er ingen tilfeldighet at entreprenørene glimrer med sitt fravær. - Da vi delte opp prosjektet, tok vi hensyn til at anleggsgartnerne skulle få et oppdrag å konkurrere om , sier Grete Tvedt.

Den som får jobben skal forblende elvefronten på nordsiden og begge landkarene med granitt, til sammen 1 250 kvm. Områdene rundt landkarene skal dekkes med granittheller, smågatestein og asfalt. Belysning av disse områdene inngår i entreprien. Det gjør også etablering av styringssystem og variable skilt foran tunnelen som ligger i forlengelsen av brua på nordsiden av Drammenselva.

Øvre Sund bru skal være ferdig høsten 2011. Den er resultat av en arkitektkonkurranse som ble vunnet av BFS Arkitekter. I fjor skiftet firmaet navn til Nuno Arkitekter.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.