KRAFT

EBL skifter navn

FRAMTIDSRETTET: - Energi Norge er et navn for en moderne og fremtidsrettet organisasjon, sier Steinar Bysveen i EBL
FRAMTIDSRETTET: - Energi Norge er et navn for en moderne og fremtidsrettet organisasjon, sier Steinar Bysveen i EBL Bilde: Trond Gram
Anders J. Steensen
27. mai 2009 - 10:47

Styret i EBL har foreslått at organisasjonen skifter navn til Energi Norge.

En drivkraft

Bakgrunnen for navneskiftet er å gjenspeile det taktskiftet norsk energibransje går gjennom, i et samfunn der energi og energibruk er viktigere enn noensinne.

Energi Norge vil være en drivkraft for utviklingen av Norge som energinasjon og skal favne hele energibildet – kraft, nett og varme – med vekt på bærekraftige og helhetlige løsninger.

Konstruktiv

– Vi ønsker å spille en konstruktiv rolle i utviklingen av klimavennlige energiløsninger og fremtidens energisystem. Energi Norge er en medlemsorganisasjon for hele Energi-Norge. Vi skal arbeide tett med våre medlemsbedrifter og fremme deres interesser på en effektiv og ansvarlig måte, sier Steinar Bysveen, administrerende direktør i EBL.

Det er foreløpig uklart når navneskriftet trer i kraft. Styret og administrasjonen har fått fullmakt til å jobbe med å forberede navneskiftet og komme frem til et egnet tidspunkt for å gjennomføre det.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.