NYHETER

Eatons Cooper-handel i boks

Eaton fullfører oppkjøpet av Cooper Industries.

Alexander M. Cutler, styreleder og administrerende direktør i Eaton, har bladd opp 13 milliarder amerikanske dollar for Cooper Industrier.
Alexander M. Cutler, styreleder og administrerende direktør i Eaton, har bladd opp 13 milliarder amerikanske dollar for Cooper Industrier. Bilde: Eaton Corporation
28. des. 2012 - 10:49

Det nye selskapet, som viderefører navnet Eaton Corporation, har omlag 100 000 ansatte, og selger produkter i over 150 land. Alexander M. Cutler (bildet), styreleder og administrerende direktør i Eaton, forteller at oppkjøpet har kostet 13 milliarder amerikanske dollar. Det er det største i selskapets 101-årige historie.

- Vi forventer at det meste av integrasjonsprosessen vil ta 24 - 36 måneder, forteller han.

 

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Eaton Corporation er et diversifisert strømstyringsselskap som leverer energieffektive løsninger som hjelper kunder med å håndtere elektriske, hydraulisk og mekanisk kraft.

 

Selskapet leverer elektriske produkter, systemer og tjenester for strømkvalitet, distribusjon og styring, kraftoverføringer, lys- og kablingsprodukter, hydraulikkomponenter, systemer og tjenester for industrielt og mobilt utstyr, luftfartsdrivstoff, hydraulikk- og pneumatikksystemer for kommersiell

og militær bruk, og drivsystemer til lastebiler og biler for ytelse, drivstofføkonomi og sikkerhet.

 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.