E134 Kongsberg: Nå er innkjøringen til Teknologiparken åpnet

Fredag ettermiddag åpnet den nye innkjøringen til Teknologiparken i Kongsberg fra eksisterende E134 Sandsværveien ved Steglet.

Jarle SkoglundJarle SkoglundJournalist
17. feb. 2020 - 08:17

Samtidig ble den nye gangveien langs Lågen fra Bølgen bru og nordover mot Tislegård formelt åpnet. Utkjøringen fra Gamle Gomsrudvei til Gomsrudveien ved Kongsbergtunnelen ble også åpnet.

Vis mer

Delåpningen Steglet-Teknologiparken var den åttende i rekken av delåpninger på E134 Damåsen-Saggrenda siden anleggsstart på Damåsen 18. juni 2015, skriver Statens vegvesen i en melding fra prosjektet.

Konserndirektør i Teknologiparken Johnny Løcka og prosjektleder Tom Hedalen i Statens vegvesen smilte bredt og trakkk et lettelsens sukk da de endelig kunne åpne veien i dag. Løcka understreker at den nye veien betyr mye for mange av hans ansatte som kommer fra Telemarksiden.

Tom Hedalen forteller at det som de ikke rakk av nyskilting/omskilting denne hektiske fredagsettermiddagen blir tatt så snart som mulig denne uke.

Nå gjenstår den store, offisielle åpningen av hele E134 Damåsen-Saggrenda-prosjektet. Den vil etter planen finne sted i begynnelsen av juli innen fellesferiestarten fredag 10. juli.

Men endelig åpningsdato for dette er ennå ikke fastlagt.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.