IKT

e-boken lansert på norsk

7. juli 2000 - 11:51

I første omgang vil fem romaner og en novellesamling være tilgjengelige fra norske forfattere, men i løpet av kort tid vil en rekke nye titler bli tilgjengelige både på norsk og engelsk

Det å lese bøker på en liten lomme-PC vil nok være en stor overgang for de fleste, men samtidig en meget hensiktsmessig måte å bringe med seg underholdning på. Stadig flere bruker slike elektroniske planleggere.

Fordelen med Microsofts programvare for å lese bøker er at bokstavene blir meget gode på skjermen. Ved å utnytte de enkelte fargepunktene som utgjør hvert enkelt punkt på skjermen, klarer de å skape en fenomenal oppløsning.

Ikke billigere

Dessverre blir ikke elektroniske bøker billigere. Selv om slike filer er mye billigere å produsere, hindrer bransjeavtalen at bøkene blir rimeligere. De vil koste det samme som de billigste paperback-utgavene.

Selv om ikke bøkene blir billigere benytter HP anledningen til å halvere prisene på sin nye Jornada 540. I en kort periode vil de som kjøper HP-modellene sammen med det nye boktilbudet spare omkring 3000 kroner.

orv

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.