T2

DVD-død om 10 år

DOBBELVINNER: LG BH100 spiller både HD DVD og Blu-Ray-formatet i full kvalitet, og for det ble spilleren både kåret til "Best in show" og beste produkt i kategorien for hjemmevideo under CES. Spilleren er dyr, men gjør at du kan se akkurat de filmene du liker - uten å tenke på om spilleren din er kompatibel.
DOBBELVINNER: LG BH100 spiller både HD DVD og Blu-Ray-formatet i full kvalitet, og for det ble spilleren både kåret til "Best in show" og beste produkt i kategorien for hjemmevideo under CES. Spilleren er dyr, men gjør at du kan se akkurat de filmene du liker - uten å tenke på om spilleren din er kompatibel. Bilde: LG
Tore Stensvold
31. aug. 2007 - 09:30

Berlin: Kampen mellom de to DVD-formatene Blue-ray og HD DVD er knallhard.

Men om noen år vil kampen gå over i historien som en liten episode i historien.

Elektronikkbransjen spår DVD-ens død, uansett Blu-ray eller HD DVD.

Gigantmesse

I dag åpner verdens største messe for forbrukerelektronikk, IFA, i Berlin. Det er her DVD-ens død er sentralt tema.Film, musikk og annet digitalt innhold vil om ca. 10 år streames direkte over nett eller lagres på minnebrikker, spår informasjonssjef Erik Andersen i Elektronikkbransjen.

Last generation

– Filmens framtid er filbaser. De nye HD DVD og Blu-ray-spillerne vi ser her i Berlin nå, er den siste generasjonen som bruker plater, sier Erik Andersen til VG.Flere nyheter fra IFA får du på TU.no!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.