Duppedittene du gikk glipp av

Slankespill: Exer-station - som står for excercise station - altså mosjons-stasjon, sørger for at du ikke blir feit mens du spiller favorittgamet ditt. Du kan bruke dette utstyret til både PlayStation2, Xbox, og GameCube. Du beveger hele sittestasen når du spiller og styrer figurene. Og siden det er amerikansk, sikkert noen våpen også. (Bilde: Powergrid Fitness Inc.)
Virkelig mobilt internett. Med denne aerodynamiske antenna på taket på Suburbanen din - eller en annen super-amerikansk SUV (tenk deg en Fiat Panda med dette på taket...) - så har du tilgang til internett over alt, hevder produsenten Raysat Inc. Produkt: RaySat SpeedRay 3000 (Bilde: Raysat)
YM-P1 Portable Multimedia Player - trenger vi si noe mer? (Bilde: Samsung)
Aldri kraftløs. Med denne multikraftkildepakken kan du gå hjemmefra med utladet mobil, PC, GPS, bærbar TV og DVD og PDA og rullestol, men likevel få kontakt med omverdenen og bli underholdt. Her er både solkraft og batterikraft. Innovus Designs Inc har kalt dette for The Fusion Messenger Bag. (Bilde: Innovus)
Polk Audio, Inc. står bak The Polk Audio I-Sonic Entertainment System. Den inkluderer HD Radio, DVD/CD og XM Ready teknologi for en total medieløsning. (Bilde: Polk Audio)
Kodak EasyShare Photo Printer 500. Kobles rett på kameraet - eller var det omvendt? (Bilde: Eastman Kodak)
Flexity LLC har laget en spesiell blekksprut: Her får du allle mulige plugger og ledninger i en vase - så slipper du å drasse med så mange ulike kabler til alle duppedittene. Navnet er: The PowerSquid - og det sier jo det meste... (Bilde: Flexity)
Harman Consumer Group har laget en flott sak for bilen - til bruk med iPod og din bils lydutstyr. Her heter det Drive + Play. (Bilde: Harman)
Barnemobil. Foreldre kan puste ut og ta det med ro - med denne mobilen flyr ikke barnas mobilkostnader i været. Det er ikke så mange å ringe til fra denne telefonen til Firefly Mobile, Inc. (Bilde: Firefly)
Intellignet stjernekikkert - SkyScout - fra Celestron. Pek den opp i himmelen og den finner og gjenkjenner alle universets kjente planeter og stjerner som er synlig for øyet.Lærerikt med lyd og tekst. (Bilde: Celestron)
Bla-bla-bla - uten at noen skjønner hva du sier. Verdens første innretning for ultraprivat kortdistanseprat uten å bli avlyttet. Dette produktet heter Babble og har modellnummer JLS-1001.
Med Belkin TuneStage og Blåtann får du din iPod til å bli fjernkontroll og kan spille av via musikkanlegget. (Bilde: Belkin)
Science fiction? Nei: Scientific-Atlanta's MCP-100 DVR med innebygget DVD-spiller og opptaker - og SD og HD interaktiv TV, dual tuner HD-DVR, Multi-Room DVR...... Science fiction? Nei: Scientific-Atlanta's MCP-100 DVR med innebygget DVD-spiller og opptaker - og SD og HD interaktiv TV, dual tuner HD-DVR, Multi-Room DVR......
Audiovox-Terk XM Smart Digital Adaptor leverer et XM signal til enhver ny eller gammel bilstereo så lenge den har RDS.
  • ikt

Under gigantmessen for teknofrelste i Las Vegas i USA i forrige uke, kunne man gått seg vill og amok.

Det var om lag 2.500 utstillere som viste alt fra det megastore til det minste.

Her får du bilder av et knippe gadgets og utstyr.

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå