MOBIL

Du får ikke Sense 3.0 på din gamle HTC

Kun de nye telefonene Evo 3D og Sensation får siste utgave av HTCs Sense-menysystem.

Marius ValleMarius ValleJournalist
15. apr. 2011 - 14:17

Twitter-meldingen

"Hi Tom - due to Sense’s hardware requirements, only our newest devices (Flyer, EVO 3D, Sensation) will be able to support it."

Kilde

Denne ble fulgt opp av følgende melding:

"Clarification: aspects of the latest HTC Sense won’t work on some previous devices. We are working to incorporate other aspects that will"

Kilde

Dersom du håpet på å kunne oppdatere menyene på din HTC Desire HD eller andre HTC-mobiler til det nye menysystemet Sense 3.0 som ble lansert på tirsdag har vi dårlige nyheter. HTC har via Twitter bekreftet at Sense 3.0 kun kommer til HTC Sensation, Evo 3D og Flyer.

Les mer om hva som er nytt i Sense 3.0 her »

Begrensninger i maskinvare

Grunnen skal angivelig være begrensninger i maskinvare, uten at dette er forklart nærmere. Vi antar at Sense 3.0 utnytter den kraftigere grafikkmaskinvaren i de nye telefonene.

Informasjonen kommer fra HTCs Twitter-konto, og ble postet som et svar til en HTC Desire HD-eier som lurte på om Sense 3.0 kommer til denne telefonen.

Det som er litt spesielt er at heller ikke de nylig lanserte telefonene Desire S eller Incredible S får det nye menysystemet. 

OPPDATERT:

HTC har lagt ut en ny Twitter-melding hvor de skriver at enkelte av funksjonene i Sense 3.0 vil komme til eldre telefoner. Nøyaktig hvilke funksjoner dette er vites ikke. 

Les mer om
HTC Sensation
HTC Evo 3D
HTC Flyer


Kilde:
Unwiredview.com

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.