ARKIVNYHETER

Dokka Entreprenør lavest i Valdres

Gang/sykkelvegen skal følge østsiden av fylkesveg 51. Huset over støttemuren til høyre må rives for å gi plass til den.
Gang/sykkelvegen skal følge østsiden av fylkesveg 51. Huset over støttemuren til høyre må rives for å gi plass til den. Bilde: Google
4. mars 2012 - 22:44

Anbudskonkurransen er dominert av lokale firmaer. Alle holder til i Valdres eller like i nærheten. Som navnet mer enn antyder, er den som leder konkurransen fra Dokka, kommunesentret i Nordre Land.

Det nest laveste anbudet er på 15,439 mill. Det er gitt av et arbeidsfellesskap mellom Fagernes Anlegg og Kroon Maskin, begge fra Nord-Aurdal.

Brødrene Dokken fra Sør-Aurdal er nr. tre med 18,139 mill., Norwegian Rock Group fra Nord-Aurdal er nr. fire med 19,246 mill.

Gang/sykkelvegen skal gå på østsiden av fylkesveg 51 i nærheten av Hovsfjorden lengst sør i Øystre Slidre kommune. Strekningen er 1 320 meter lang.

250 meter av fylkesveg 51 må legges ut på fylling for å få plass til gang/sykkelvegen i det sidebratte terrenget. Fv 285 som går parallelt med fv 51 et stykke, må også legges om over en strekning på ca. 300 meter.

Innen 1. juli neste år må jobben være fullført.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.