Dobbeltsidig nødstoppbryter med snortrekksystem

Telemecanique Sensors lanserer ny, dobbeltsidig nødstoppbryter med snortrekksystem for applikasjoner med langt transportbånd.
Telemecanique Sensors lanserer ny, dobbeltsidig nødstoppbryter med snortrekksystem for applikasjoner med langt transportbånd. Bilde: Telemecanique
3. feb. 2016 - 10:04

Telemecanique Sensors lanserer ny, dobbeltsidig nødstoppbryter med snortrekksystem for applikasjoner med langt transportbånd. Preventa XY2CED-serien sørger for sikkerhet både for driftspersonal og utstyr hele veien.

Maskinsikkerhet på sitt beste

Denne serien dobbeltsidige nødstoppbrytere med snortrekksystem kan forlenges opp til 100 meter på hver side, slik at sikkerheten alltid er innenfor rekkevidde. Preventa XY2CED er også den lengste nødstoppbryter med snortrekksystem på markedet som er UL NISD-sertifisert og er bygget i henhold til de viktigste internasjonale sikkerhetsstandarder.

Har du lest: Automatisert pakkelinje hos Mapei

Lett å installere

Preventa XY2CED-serien er også designet for enkel installasjon. Enkelt tilbehør gjør installasjon og justering lettere og raskere. Det er også enklere å velge riktig innstilling for snortrekksystemet takket være synlige merker.

Telemecanique Sensors ble grunnlagt for over 90 år siden, og er et selvstendig varemerke under Schneider Electric, spesialisert på sensorer og sensorrelatert teknologi.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.