MOBIL

Disse kan lanseres denne måneden

LG lekker ut en ny Windows Phone-modell, og hinter om det som kan være en konkurrent til Samsung Galaxy Note.

Marius ValleMarius ValleJournalist
8. feb. 2012 - 09:10

Verdens viktigste mobilhappening, Mobile World Congress i Barcelona, nærmer seg. I forkant av denne messen er det vanlig at det lekker ut informasjon om nye telefoner som skal lanseres. LG slipper ikke unna søkelyset, da flere av det som skal være deres kommende modeller har lekket ut.

LG Miracle

Nettstedet Pocketnow.com har publisert bilde og informasjon om det som skal være den kommende Windows Phone 7-modellen LG Miracle. Denne telefonen skal ifølge kilden ha LGs Nova-skjerm, som er en lyssterk LCD-skjerm vi blant annet har sett i LG Optimus Black tidligere. Størrelsen skal være fire tommer.

Spesifikasjonslisten inkluderer en 1 GHz Snapdragon-brikke, 8 GB lagringsplass, et kamera med fem megapiksler og et frontkamera. Telefonen skal også ha 14,4 Mbps super-3G, Bluetooth og ellers de teknologiene du kan forvente. Telefonen sies også å ha NFC, noe som rimer dårlig med at Windows Phone 7 ikke har noen NFC-støtte.

LG Miracle ser ut til å bli en Windows-mobil i det lavere prissegmentet, men det gjenstår selvsagt å se om den er annet enn oppsinn.

LG Optimus Vu

Optimus Vu er ikke på ryktestadiet. LG har nemlig gitt et solid hint i form av en videosnutt de har publisert. Denne telefonen har en stor femtommers skjerm med størrelsesforholdet 4:3. Oppløsningen skal være 1280 x 768 piksler.

Ubekreftede spesifikasjoner nevner at telefonen skal kjøre Android 2.3, ha Qualcomm-brikken MSM8660 med tokjerneprosessor på 1,5 GHz, 1 GB arbeidsminne og 8 GB lagringsminne. Kameraet sies å ha åtte megapikslers oppløsning. 

Telefonen ser ut til å bli en slags konkurrent til Samsung Galaxy Note, men hva LG faktisk har i ermet får vi vite under Mobile World Congress.

LG Optimus 3D-oppfølger

Det har tidligere dukket opp informasjon om det som skal være oppfølgeren til Optimus 3D. Dette blir en tynn mobil med 3D-skjerm og 3D-kamera. Skjermen skal ha samme oppløsning som før, men prosessoren skal være oppgradert.

LES MER: Dette kan være LGs nye 3D-mobil

LG Optimus 2X-oppfølger

En oppfølger til Optimus 2X sies også å være på trappene. Dersom ryktene stemmer kan det se ut til at den kommende telefonen får firekjerneprosessor og HD-skjerm på 4,7 tommer. Denne telefonen sies også å være tynn.

LES MER: Er dette LG Optimus X3?

Inntil videre er imidlertid det meste bare rykter, og bør tas med en klype salt. Vi følger LGs lansering under Mobile World Congress i Barcelona i slutten av måneden.

Kilder: PocketNow.comgpad.tv

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.