IT

Disse kan bli årets mobiltelefon

VINNER: Sony Ericssons nye W910i er bokstavlig talt en rystende telefon. Når du rister på den finner den en ny låt. Og anhengig av hvordan du rister bytter den fremover, tilbake eller til nyspilleliste. Som du skjønner er dette en musikktelefon, men den er mer. Endelig har Sony Ericsson kommet med en musikktelefon med HSDPA, så denne bør appellere til de digital kontaktsøkende. Ja og så har den 2 MP kamera, FM-radio med RDS og masse annet som du forventer av en moderne snakke og underholdningsdings på 86 gram med utskyvbart tastatur. Pris? Rundt 4500 kroner.
VINNER: Sony Ericssons nye W910i er bokstavlig talt en rystende telefon. Når du rister på den finner den en ny låt. Og anhengig av hvordan du rister bytter den fremover, tilbake eller til nyspilleliste. Som du skjønner er dette en musikktelefon, men den er mer. Endelig har Sony Ericsson kommet med en musikktelefon med HSDPA, så denne bør appellere til de digital kontaktsøkende. Ja og så har den 2 MP kamera, FM-radio med RDS og masse annet som du forventer av en moderne snakke og underholdningsdings på 86 gram med utskyvbart tastatur. Pris? Rundt 4500 kroner. Bilde: SonyEricsson
Trond Heggelund
9. feb. 2008 - 14:35

BARCELONA: Ryktene svirrer. Konkurrenter skuler på hverandre.

Det store spørsmålet mange er opptatt av dagen før Mobile World Congress starter, er hvilket produkt som blir kåret til beste mobiltelefon/håndsett under Global Mobile Awards tirsdag kveld.

Eksentrisk og morsom programleder

Det er ventet et stjernespekket show på tirsdag i forbindelse med prisutdelingen, som ledes av den eksentriske komikeren Graham Norton.

Les om verdens største mobilfest som er i startgropa. 25 norske bedrifter deltar.

Se nettsiden til Mobile World Congress.

Disse er nominert til Årets mobiltelefon

3UK: 3 Skypephone

LG Electronics: LG Viewty (KU990)

Nokia: 6500 Classic

Samsung: SGH-G600

SonyEricsson: W910 Walkman Phone

Se de andre nominerte til Global Mobile Awards

Her kan du lese om de andre nomineringene til Global Mobile Awards.

Her kan du lese om fjorårets prisutdeling.

Og her kan du se andre tidligere prisvinnere .

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.