MOBIL

Disse Galaxy-modellene får Android 4.0

Samsung har offentliggjort planene for Android 4.0 Ice Cream Sandwich til Galaxy-modellene sine.

Marius ValleMarius ValleJournalist
20. des. 2011 - 10:01

Samsung har i dag fortalt om planene sine for å oppdatere Galaxy-modellene til Android 4.0 Ice Cream Sandwich. I et notat på sin Facebook-side forteller de at de vil begynne å rulle ut oppdateringene i løpet av første kvartal neste år. Det vil si perioden mellom 1. januar og slutten av mars.

Det er Galaxy S II og Galaxy Note som får oppdateringen først. I tillegg skal Android 4.0 rulles ut til Galaxy S II LTE og Galaxy R.

Kommer også til tabletene

Foruten telefonen får også tabletene den nyeste versjonen av Android. Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 7.7 og Galaxy Tab 7.0 Plus skal alle sammen oppdateres i første kvartal.

Detaljene er foreløpig ikke kjent, men Samsung skriver at de vil komme med separate kunngjøringer etterhvert.

Sammensmelting

Den nye versjonen av Android er en sammensmelting av Android 2.3 Gingerbread og Android 3.2 Honeycomb. Disse er i dag separate, hvor førstnevnte brukes på mobiler og sistnevnte på tableter. Den nye versjonen har blant annet kvittet seg med menytastene på telefonene, og flyttet disse til skjermen.

Det er likevel fortsatt mulig å støtte menytaster i Android 4.0, så tastene på Galaxy S II og Note vil trolig fungere også etter oppdateringen.

Vil du vite mer om Android 4.0 Ice Cream Sandwich?

Kilde: Facebook

 

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.