MOBIL

Disse bildene er tatt med Galaxy Nexus

Sjekk ut bildene fra den neste Google-telefonen.

Marius ValleMarius ValleJournalist
12. okt. 2011 - 08:10

Nexus Prime eller Galaxy Nexus. Ett av disse to er navnet på den neste Nexus-telefonen fra Samsung og Google. Eller så er begge to navn på kommende telefoner. Det kan i tilfellet forklare hvorfor to forskellige spesifikasjonslister deles ut på ryktebørsen.

Bilder fra neste Nexus

Det som er hevet over rimelig tvil er at en ny Nexus-telefon fra Samsung er på vei. Nå har det dukket opp bilder tatt med telefonen på det sosiale nettverket Google+. Disse stammer fra Picasa-albumene til to Google-ingeniører. I bildeinformasjonen som finnes i bildefilene (EXIF-informasjonen) heter det at kameraet er en "Galaxy Nexus".Dette bildet ligger fortsatt ute på Picasa, og er angivelig tatt med Samsung Galaxy Nexus.

Enten så har Google-folket hatt det gøy på vår bekostning (ved å endre EXIF-informasjonen), eller så er dette faktisk bilder tatt med kameraet til den kommende telefonen. Uansett så er bildene nå fjernet fra Picasa, noe som kanskje ikke beviser at de er ekte vare, men i alle fall at noe foregår. Bildet over ligger imidlertid fortsatt ute, og er lastet opp av en Google-ingeniør.

Bildene dukket opp da bloggen AndroidNext.de plottet inn navnet på forskjellige ryktemodeller i Picasa. Der er det mulig å søke etter bilder tatt med spesifikke kamera, og de fikk altså treff på "Galaxy Nexus".

Skulle vært lansert

Telefonen skulle antakeligvis ha blitt lansert i går, da Samsung og Google skulle holde en lansering. Denne ble utsatt, og grunnen var angivelig Steve Jobs' bortgang.

Den notoriske mobilbloggeren Eldar Murtazin twitret i etterkant at den egentlige grunnen var patentrelatert, og at Google må fjerne noen funksjoner i det kommende Android Ice Cream Sandwich.

Sagaen om Nexus Prime/Galaxy Nexus er altså langt fra over.

SE OGSÅ: Bilder av Samsung Nexus Prime/Galaxy

Kilder: AndroidNext.de, Twitter, Picasa.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.