NORDIC EV SUMMIT

Direktesending fra Nordic EV Summit

Se alle sesjonene fra en av Europas viktigste konferanser om elektrisk mobilitet.

Eirik Helland UrkeEirik Helland UrkeJournalist / foto
21. mars 2019 - 05:15

 

Konferansen er avsluttet.

Konferansen Nordic EV Summit - Planet Electric arrangeres i Oslo 21. - 22. mars. Her kan du se og høre alle sesjonene direkte mens de foregår på scenen. Programmet startet torsdag morgen, og fortsetter ut fredag ettermiddag. Konferansespråket er engelsk. 

All sessions at Nordic EV Summit - Planet Electric will be streamed live on this page. See the full schedule here.

På scenen kommer blant annet elbil-guru Robert Llewellyn fra elbilshowet Fully Charged, Prof. Dr. Ralph Speth administrerende direktør i Jaguar Land Rover, Lihong Qin, grunnlegger og president i elbilfabrikanten NIO og mange flere.

Her finner du fullstendig program (engelsk).

Fellessesjonene og parallellsesjon 1 vil strømmes øverst i denne artikkelen, mens parallellsesjon 2 sendes i videoen under.

Nordic EV Summit – Planet Electric arrangeres av Teknisk Ukeblad, Norsk elbilforening, SAMS Norway og Nordic Energy Research. Arrangementet er en del av det offisielle programmet for Oslo europeisk miljøhovedstad 2019.

– Det er litt av et skifte vi står midt oppe i nå, og det er spennende å se tempoet det skjer i, Spesielt interessant er skiftet i den offentlige samtalen, der vi som nasjon nå snakker mer og mer om løsninger fremfor problemer. For problemene kjenner vi alle til, nå må vi starte den nasjonale løsningsdugnaden, og elektrifisering er en viktig del av den, sier Jan M. Moberg, administrerende direktør i Teknisk Ukeblad Media. 

Nordic EV Summit arrangeres for tredje gang i 2019. I fjor samlet arrangementet rundt 900 deltagere fra 35 ulike land. Til konferansen i 2019 kommer politikere, representanter fra industri, relevante forskningsmiljøer og organisasjoner. Det er en viktig nettverksarena for aktører i Norden og Europa, og det er forventet rundt 1000 deltakere på konferansen.

Parallellsesjon 2:

Her sendes parallellsesjon 2.
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.