Dingsefest i London

MESSE: London International Technology Show er en ny messe som gikk av stabelen for første gang nå i helga. Også her var det stor interesse for TV. (Bilde: Dag Yngve Dahle)
MESSE: JBL viste fram sine løsninger for lyd i bil. Menn dominerte blant de interesserte. (Bilde: Dag Yngve Dahle)
MESSE: Med dette systemet fra JBL blir det lite plass til bagasje bak i bilen. (Bilde: Dag Yngve Dahle)
MESSE: 3D-teknologien har inntatt spillverdenen. De mange spillinteresserte som besøkte messa, satte åpenbart pris på det. (Bilde: Dag Yngve Dahle)
MESSE: Selskapet Vivifi viste fram flere modeller av en kombinert klokker og mobiltelefon. Her ser vi modellene Titan (til venstre) og Apollo, hvis spesifikasjoner faktisk var ganske solide. (Bilde: Dag Yngve Dahle)
MESSE: Intel var på plass og lot messebesøkere prøve ut deres nye Sandy Bridge E Wonderchip. (Bilde: Dag Yngve Dahle)
MESSE: Dokkingstasjoner kommer nå ikke bare til Ipod og Iphone, men også til Ipad. (Bilde: Dag Yngve Dahle)
MESSE: Bilspill i 3D over tre PC-skjermer er tingen for store og små gutter. (Bilde: Dag Yngve Dahle)
MESSE: Floraen av Ipad-tilbehør er blitt omgangsrik. Mange vil ha trådløse tastatur til padden. (Bilde: Dag Yngve Dahle)
MESSE: Fokus på overklokking av PC-er sa litt om hvem som var målgruppen for messa. (Bilde: Dag Yngve Dahle)
MESSE: "The Mac Hall of Fame" trakk mange interesserte. De fikk se en rekke av Apples kjente produkter. Dette er en Macintosh Color Classic. Den er faktisk ikke fra begynnelsen av 80-tallet, men fra 1993. Det var selskapets første maskin med fargeskjerm, og skjermoppløsningen var på hele 512 x 384 piksler. (Bilde: Dag Yngve Dahle)
MESSE: London International Technology Show ble arrangert i ExCel-senteret i Docklands-området i London. (Bilde: Dag Yngve Dahle)

Eksklusivt for digitale abonnenter

På forsiden nå