NETTARKIV

Digital nivåmåler

17. apr. 2002 - 11:09

Neste generasjons MultiRanger ultralyd nivåmåler fra Milltronics skal ha høy driftsikkerhet, den er basert på digital kommunikasjon. Den flerfunksjons nivåmåleren er laget for korte og mellomlange måleoppgaver, opp til 15 meter. MultiRanger, først introdusert av Milltronics i 1987, har vist god driftssikkerhet i måleoppgaver innen mange typer industri.

Den nye MultiRanger har digital kommunikasjon med innebygd Modbus RTU og en RS-485 port. Instrumentet er forberedt for digitale grensesnitt som Profibus-DP, Allen-Bradley RIO, og DeviceNet via Milltronics SmartLinx kommunikasjonskort. Ved å benytte et eksternt modem, kan operatører via telefonlinje fjernovervåke og overføre måledata. MultiRanger er nå konfigurerbar ved bestillingstidspunkt, noe som tillater brukeren å velge kun de funksjoner som ønskes for deres måleoppgave.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.