T2

Digital livvakt

Året som pakken er oppkalt etter forventes å bli riktig morsomt sett fra hackernes side, og selvfølgelig også tilsvarende morsomt for dem som selger botemidler.

Midt mellom disse står vi lett skjelvende surfere som bare må skaffe oss en digital livvakt. Internet Security er en samling av andre symantecprogrammer og inkluderer antivirus, brannmur, inntrengningsdeteksjon, personvern, spamfiltrering og innholdsfiltrering

Den nye versjonen er vesentlig forbedret og er blitt en uhyre mistenksom programsamling, skal vi tro Symantec, og det må vi. Pakken inneholder en lang rekke nyheter, hvor særlig en kan spare deg for store regninger.

Hvis du bruker modem for å ringe opp internett, får du nå beskyttelse mot såkalte dialers. Det er en temmelig ekkel programvare som endrer telefonnummet du ringer til internettleverandøren.

I stedet får du nettforbindelse via en eller annen obskur øy på den andre siden av kloden hvor tellerskrittene raskt beløper seg til noen månedslønner. Nytt er det også at selv komprimerte filer skannes når du laster dem ned slik at skummelt innhold kan henrettes før det blir pakket ut.

Programmet finnes i en standardversjon til 890 kroner. For et par hundringser til kan du få en såkalt profesjonell utgave som er nyttig for småbedrifter og hjemmekontorer. Den kan du også få med flerbrukerlisenser.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.