Digital kombinasjonsmodul

Supplerer I/O-systemet for signalregistrering i koblingsskapet Axioline F fra Phoenix Contact

Den nye digitale, hybridmodulen AXL F DI16/1 DO8/2-2A 2H supplerer nå I/O-systemet for signalregistrering i koblingsskapet Axioline F fra Phoenix Contact.
Den nye digitale, hybridmodulen AXL F DI16/1 DO8/2-2A 2H supplerer nå I/O-systemet for signalregistrering i koblingsskapet Axioline F fra Phoenix Contact. Bilde: Phoenix Contact
6. des. 2016 - 07:00

Den nye digitale kombinasjonsmodulen AXL F DI16/1 DO8/2-2A 2H supplerer nå I/O-systemet for signalregistrering i koblingsskapet Axioline F fra Phoenix Contact.

Med sine 16 digitale innganger og åtte digitale utganger kan modulen spesielt benyttes for å overvåke og styre anleggsdeler som er lukket innad og der flere signaler mottas enn det som sendes ut. For å øke støysikkerheten kan inngangenes filtertider stilles inn. Filtertider på 100 μs gjør at brukeren kan implementere en tellefunksjon med en maksimal inngangsfrekvens på 5 kHz. Utgangene er beskyttet mot kortslutning og overlast.

På samme måte som det komplette I/O-systemet Axioline F utmerker også denne nye I/O-modulen seg med meget god EMC-støysikkerhet. Den muliggjør rask signalregistrering og er robust mot miljøpåvirkninger, skriver Phoenix Contact i en pressemelding.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.