NETTARKIV

Digital hverdag i Bergen

DIGITALE DINGSER: Det vil bli vist digitale dingser i mange varianter, både for privat og profesjonell bruk, i Grieghallen i Bergen i slutten av januar neste år.
DIGITALE DINGSER: Det vil bli vist digitale dingser i mange varianter, både for privat og profesjonell bruk, i Grieghallen i Bergen i slutten av januar neste år.
Finn Halvorsen
10. des. 2007 - 15:06

Her vil man finne noe for enhver smak. Den digitale hverdagen er i rask utvikling, internettbruken har aldri vært høyere og interessen for digitale produkter og «gadgets» har aldri vært større. Behovet for innovasjon og læring øker raskt i takt med den teknologiske utviklingen.



For publikum

For publikum skal Digital Hverdag være et opplevelsessenter hvor spennende produkter kan oppleves og testes. Grieghallen blir en arena for nye produktlanseringer og kommende trender.



For næringslivet

For næringslivet blir arrangementet en møteplass hvor innovasjon, forretningsutvikling og rekruttering står i hovedfokus. Trender og teknologi vil bli presentert innenfor områdene Nye medier, Miljø og energi, Intelligente Transportsystemer og Den gode idé.



For lærere

For lærere og skoleledere er Digital Hverdag en konferanse som omhandler undervisning og læring i en digitalisert verden, samt et eget læringstorg i opplevelsesmessen.

Digital Hverdag ble første gang arrangert i Bergen i januar i fjor med over 500 påmeldte til konferansen, med hovedvekt på ledere fra privat og offentlig sektor. Over 13 000 publikummere besøkte opplevelsesmessen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.