Devinco kjøper majoriteten av aksjene i Mobile Worker

De ansatte vil utgjøre de resteremde eierne.

Illustrasjonsfoto.
Illustrasjonsfoto. Foto: Gorm Kallestad/NTB Scanpix
18. sep. 2018 - 11:05

Samlet vil de to selskapene få over 80 ansatte og en forventet omsetning på nærmere 100 millioner i 2018, og dermed bli en av Norges største kompetansemiljø innen digitale og skybaserte løsninger for bygg- og anleggsbransjen, heter det i en pressemelding. 

– Mobile Worker har i de senere årene utviklet imponerende skybaserte løsninger for BA bedrifter og vi ser en rekke positive synergier med disse for våre selskaper, og ikke minst våre kunder. I tillegg har vi nå nettopp lansert vår nye løsning for sporing av verktøy, ViaTracks Find, og vi anser det som en stor fordel for denne satsningen at vi har med oss en aktør som Mobile Worker på laget, sier daglig leder i Devinco Ruben Edna i meldingen. 

– Selskapene har allerede samarbeidet godt i mange år, og vi har synliggjort så mange felles interesser og ambisjoner mellom oss at det ble naturlig å etablere et tettere samarbeid. Vi gleder oss veldig til å tilby våre kunder Devinco sine løsninger og jeg er 100% overbevist om dette partnerskapet fremover vil skape mange spennende og lønnsomme digitale verktøy for bygg- og anleggsbransjen, sier daglig leder i Mobile Worker, Jan Indvær.

Mobile Worker vil fortsette som et selvstendig selskap med samme merkenavn. Alle ansatte og medarbeidere bidrar til den daglige driften som vanlig.

LES OGSÅ: Byggenæringens landsforening forventer anleggsboom

LES OGSÅ: Sentrale byggherrer samarbeider for å få data til å stemme overens

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.