MOBIL

Dette skal være HTC Vigor

...og den skal ha fått et nytt navn: HTC Rezound.

Marius ValleMarius ValleJournalist
21. okt. 2011 - 09:35

Det har lenge gått rykter om HTC Vigor, som angivelig skal være HTCs neste toppmodell. Nå har det dukket opp bilder av det som hevdes å være et etui til telefonen, med telefonen inni.

Videre skal det offisielle navnet til telefonen nå være kjent. Dette sies å være Rezound.

Fra før har det dukket opp bilder av telefonen, og det som sies å være spesifikasjonslisten. Dersom vi skal ta denne for god fisk får Rezound en 4,3 tommers skjerm med oppløsningen 720 x 1280 piksler. Dette er samme skjermoppløsning som på Samsung Galaxy Nexus.

Telefonen skal videre ha et åtte megapikslers kamera, og det er ventet at telefonen har en tokjerneprosessor på 1,5 GHz. 

Beats

Utifra bildene ser vi at telefonen har røde detaljer, noe som er en ledetråd i seg selv. Det er nemlig bare Beats-telefonene til HTC som har slike røde detaljer.

Den minner utvilsomt mye om Sensation XE, med samme design både på fronten av telefonen og kameralinsen. Bakdekselet har ellers fått den samme løsningen som Incredible S, altså tynt ut mot kantene og opphøyd på midten.

Telefonen ryktes å lanseres 10. november, hos operatøren Verizon i USA.

Kilder: HTCpedia.com, GSMarena.com

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.