MOBIL

Dette kan være LGs nye flaggskip

Kommende telefon skal være klekkelig utstyrt med maskinvare.

Marius ValleMarius ValleJournalist
10. apr. 2012 - 06:00

Selv om de ikke er den første produsenten som slipper en firekjernetelefon på markedet, er LG en av de første som har annonsert et slikt produkt. Men Optimus 4X HD blir muligens ikke den verste toppmodellen fra selskapet.

LES OGSÅ: Lyntest av LG Optimus 4X HD

I det som skal være en lekket presentasjon fra LG vises den kommende LG D1L frem. Modellen er bekreftet av en kilde i LG, og er altså ekte vare.

To sterke kjerner

Av opplysningene, som dukket opp på et koreansk nettsted, kommer det frem at D1L skal få en fjerde generasjon Snapdragon-systembrikke.

Det vil si at den får en Snapdragon S4 MSM8960, som har tokjerneprosessor av typen Krait, som kjører på 1,5 GHz. Nå høres dette kanskje umiddelbart ut som en nedgradering, men ytelsestester tyder på at S4-systembrikken er vel så kraftig som firekjernebrikken Nvidia Tegra 3, som blant annet brukes i HTC One X.

LES MER: Så rå er ytelsen til Snapdragon S4

Får 4G-støtte

Utover dette skal LG D1L ha en 4,7 tommers skjerm med 720 x 1280 pikslers oppløsning, og kjøre Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Telefonen skal også støtte LTE.

Modellen skal angivelig lanseres i mai. Vi har den i kikkerten frem til da.

LG snakket nylig om sitt kommende prosjekt med "tenkende smarttelefoner". Det er lite trolig at D1L er en del av dette, men det kan jo kanskje tenkes at vi får høre mer om det ved lanseringen.

Kilder: Ubergizmo.comDdaily.co.kr

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.