MOBIL

Dette kan være LGs nye 3D-mobil

Optimus 3D får en slank og lyssterk oppfølger, skal vi tro ryktene.

Marius ValleMarius ValleJournalist
24. jan. 2012 - 08:38

Mobile World Congress nærmer seg med stormskritt, og bilder av den ene og den andre telefonen lekker i disse dager ut til teknoblogger verden over. En av de siste lekkasjene er det PocketNow.com som står for, og vi snakker om en oppfølger til LGs Optimus 3D.

LES OGSÅ: Test av LG Optimus 3D

Ifølge nettstedets ikke navngitte kilder har den nye telefonen fått kodenavn CX2. Den skal ha blitt pusset opp litt her og der, med et par viktige nyheter.

Sterkere 3D-skjerm

For det første skal skjermtypen være en lyssterk autostereoskopisk NOVA-skjerm. Det vil altså si at skjermen kan veksle mellom 3D- og 2D-modus etter behov, slik som forgjengeren. Selv om skjermen skal være lyssterk er det ifølge nettstedet svakere lysstyrke i 3D-modus. Oppløsningen sies å være den samme som på Optimus 3D, altså 480 x 800 piksler.

Kameraet skal som før kunne ta bilder og video i 3D, men oppløsningen er den samme som før, altså 5 megapiksler. Vi tipper at du også vil kunne ta video i full HD.

Videre er systembrikken oppgradert til en tokjernet 1,2 GHz sak fra Texas Instruments, uten at detaljene om denne røpes. Telefonen sies også å ha NFC.

Tynnere

LG Optimus 3D er utvilsomt en tjukkas. CX2 skal angivelig ha blitt satt på slankekur, og skal være mindre enn 10 millimeter tykk. 

Dette henger på greip med LGs tidligere utsagn om at størrelsen vil være et av de viktigste fokusområdene når de kommer med sin andre 3D-mobil.

Det sies at telefonen skal komme i salg i løpet av våren, og at den vil kjøre Android 2.3 Gingerbread. Foreløpig tar vi dette med en aldri så liten klype salt, men en oppfølger til en av fjorårets mest oppsiktsvekkende telefoner er ikke uhørt.

I så fall kan det være at 2012 blir året 3D-mobilene begynner å bli såpass håndterlige at de faktisk kan være interessante å kjøpe for andre enn teknoevangelistene.

Kilde: PocketNow.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.