MOBIL

Dette kan være iPhone 5

Ikke klikk på denne saken om du ikke liker ville spekulasjoner.

Marius ValleMarius ValleJournalist
28. feb. 2011 - 13:00

Ah, iPhone-rykter. Ingenting driver sidevisninger på teknosider som det. Vi eier selvsagt ikke skam, og bringer deg herved siste nytt fra Apples ryktesfære.

I juni skal en ny iPhone lanseres, dersom Apple holder sin lanseringstakt fra tidligere. Og nå har et bilde av det som angivelig er frontpanelet på den nye telefonen dukket opp på en kinesisk nettside.

Nettsiden formidler rykter fra den kinsesiske elektronikkindustrien, og iPhone produseres som kjent i Kina.

Bildet viser et panel hvor skjermen ser ut til å strekke seg helt ut i kantene.

Detaljer om panelet, som fysiske mål, er ikke kjent, men det kan i alle fall se ut til at det er plass til en større skjerm bak det.

Fire tommer?

Det foreslås av blant andre 9to5mac.com at telefonen får en firetommers skjerm, slik at iPhone 5 kan ta opp konkurransen med Android-toppmodellene.

Det spekuleres også i om Apple utstyrer neste iPhone med en kraftigere prosessor, integrert SIM-kort, støtte for både CDMA- og GSM-nettverk og andre små og store nyheter.

Bildet til høyre stammer fra Piotrek.it, og viser selvsagt ikke noen ekte iPhone 5, men et forslag til hvordan det kan se ut dersom panelet er ekte vare.

Hvordan neste iPhone blir er det foreløpig bare Apple som ved sikkert. Hvorvidt bildet på toppen av artikkelen viser noe noen har laget for å ha det moro vites ikke.

Med andre ord: Ta dette med en klype salt.

Kilde: 9to5mac.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.