MOBIL

Dette kan være HTC One

Ryktene om HTCs kommende toppmodell ruller videre.

Marius ValleMarius ValleJournalist
11. feb. 2013 - 16:49

Tirsdag neste uke skal HTC trekke sløret av en produktnyhet, og ryktene har den siste tiden sagt at det er toppmodellen HTC M7 som skal vises frem.

Nå sies det at navnet ikke blir M7, men enkelt og greit HTC One. Det til tross for at HTCs toppsjef allerede har kalt den "M7". Det er slett ikke usannsynlig at dette har vært deres interne navn, og at HTC One er navnet den skal markedsføres under.

Opplysningene stammer fra en såkalt User Agent-profil som sies å tilhøre telefonen. Denne profilen beskriver en rekke egenskaper ved telefonen, og inneholder altså navnet.

One-navnet tok HTC i bruk i fjor, da de lanserte One-serien med One X, One S og One V.

Samtidig har det som angivelig skal være et offisielt produktbilde av telefonen ha lekket ut på Twitter. Om dette er ekte ser det ut til at telefonen får høyttalere over og under skjermen, og en noe uvanlig plassering av menytastene.

Kan komme i mars

Det har vært skrevet svært mye om den kommende modellen allerede. Den skal angivelig ha en 4,7 tommers skjerm med full HD-oppløsning. Den skal kjøre en 1,7 GHz firekjerneprosessor, og ha et kamera med 13 megapikslers oppløsning.

HTC lanserer den trolig 19. februar. Den skal angivelig bli tilgjengelig i begynnelsen av mars.

LES MER: Slik blir HTCs nye flaggskip

Kilde: techkiddy.blogspot.in@evleaks (twitter)

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.