MOBIL

- Dette er oppfølgeren til LG Optimus 3D

Nytt bilde av det som ser ut til å være den nye 3D-mobilen til LG har dukket opp.

Marius ValleMarius ValleJournalist
14. feb. 2012 - 06:00

Med Mobile World Congress mindre enn to uker unna summer det rimelig heftig på ryktebørsen for tiden. En av de siste modellene ut er den allerede omtalte oppfølgeren til det vi mener var "Årets innovasjon" i 2011: LG Optumus 3D.

Nøyaktig hva den nye telefonen skal hete er ikke kjent, men dersom det korenaske nettstedet ETnews.com sitter på riktig informasjon vil vi stifte bekjentskap med telefonen på messen. Bildet til høyre stammer fra samme nettsted.

Høyoppløst

Ifølge nettestedets kilder skal oppfølgeren til Optimus 3D få en høyoppløst autostereoskopisk skjerm. Det vil si at du kan se 3D-bilder uten å bruke 3D-briller. Dette fungerte bra på LG Optimus 3D, og de vi viste telefonen frem til ble stort sett imponerte over det de fikk se.

Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonsørinnhold
GK
Ambisiøs renovering midt i Trondheim

Hvorvidt skjermen får høyere oppløsning enn tidligere er ukjent. Tidligere rykter har nevnt at telefonen får mer lyssterk skjerm, men med samme oppløsning, altså 800 x 480 piksler.

Bedre kamera

3D-kameraet skal ha blitt langt bedre, ifølge nettstedet. I den automatisk oversatte versjonen av teksten leser vi at kameraet skal ha to megapikslers oppløsning, noe som ikke akkurat rimer med at den forrige versjonen hadde fem megapiksler. Vi skal enkelt og greit anta at oppløsningen blir minst den samme som før.

Som tidligere vil LG implementere programvare som kan konvertere 3D-spill slik at de også vises som 3D-bilder på skjermen.

Telefonen skal ellers ha HDMI-utgang og støtte for DLNA, slik at du kan dele 3D-video og -bilder tatt med telefonen.

Tynnere

Den nye telefonen skal for øvrig ha blitt en del tynnere. Tykkelsen er ifølge nettstedet 9,8 millimeter, og vekten skal være redusert med 20 gram i forhold til Optimus 3D. Det betyr i tilfelle at telefonen vil veie 150 gram.

Hva som faktisk lanseres får vi først vite under Mobile World Congress, så til da er det gjerne greit å ta opplysningene med en liten klype natriumklorid.

Kilder: OLED-display.netetnews.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.