MOBIL

Dette er muligens iPhone 5

Lekkede deler viser trolig det som blir neste iPhone-modell.

Marius ValleMarius ValleJournalist
30. juli 2012 - 09:23

Det kan se ut som om overraskelsene blir færre når Apple lanserer sin neste iPhone. I alle fall om vi tar den siste lekkasjen for god fisk. Denne viser nemlig hvordan neste generasjon iPhone blir seende ut.

Det er mobilreparatøren iLab.cc som har publisert bildene, som egentlig ikke viser annet enn skallet til den kommende telefonen. Likevel er de interessante, da vi her trolig får et glimt av hvordan telefonen skal se ut. 

Se video nederst i artikkelen.

Delene lekker ut

Det som foregår er at delene til det som skal være neste iPhone blir lekket ut. Deleleverandøren eTradeSupply.com sto for en av de første grundige tittene på dekselet, som har hodesettutgang i bunnen, en mindre tilkoblingsplugg, integrert antenne og som er laget i ett stykke metall.

Bilder av frontpanelet til telefonen har lekket ut tidligere. Det samme har det som hevdes å være innsideinformasjon om maskinvaren. Nettstedet 9to5mac.com sine kilder hevder at telefonen får en noe oppgradert utgave av maskinvaren som står i iPhone 4S.

Skjermen sies også å skulle bli fire tommer stor. Apple skal angivelig ha strukket skjermen, og ikke gjort den bredere.

LES MER: Slik blir iPhone 5

Kommer snart?

Når Apple finner det for godt å lansere telefonen er ikke godt å si. Uansett kan det virke som om vi nå vet hvordan den blir seende ut. Vi vet også hvilket operativsystem den kommer til å kjøre. Om vi skal tippe, satser vi pengene på at den lanseres om kort tid.

Hva navnet blir er et åpent spørsmål. Det skulle ikke overraske oss om de kaller den "the new iPhone".

Vi skal også legge til en linje om at det hele fort kan vise seg å være en eller annen forseggjort spøk, så innen Apple trekker sløret av greiene kan det være greit å ha saltbøssa innen rekkevidde.

Kilde: 9to5mac.comilab.cc

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.