MOBIL

Dette er LGs nye Nexus

LG Nexus 4 E960 er så godt som lansert.

Marius ValleMarius ValleJournalist
11. okt. 2012 - 13:08

Den siste tiden har det gått rykter om en ny Nexus-telefon produsert av LG. Denne skal trolig lanseres sammen med den kommende Android 4.2 Jelly Bean-utgaven. 

Det er snakk om en rimelig dårlig skjult hemmelighet her, for det har til nå blant annet dukket opp en hel del bilder, spesifikasjoner og "bekreftelser" via varelagerlistene til en butikkjede. 

Det sies at telefonen skal lanseres allerede 29. oktober, men muligens vil den ikke komme i salg før i desember. LGs Nexus-telefon skal angivelig være ganske lik flaggskipet Optimus G.

Sterk maskinvare

Nexus 4 skal være utstyrt med en Qualcomm Snapdragon S4-systembrikke med firekjerneprosessor med en hastighet på 1,5 GHz. Arbeidsminnet sies å være 2 GB.

Skjermen skal være 4,7 tommer stor og ha oppløsningen 1280 x 768 piksler. Kameraet hevdes å ha åtte megapiksler.

Lite minne?

Det som er snodig er at ryktene sier at Nexus 4 kun får 8 GB lagringsminne, og ingen støtte for minnekort. På den annen side er det også snakk om en variant med 16 GB minne.

Et hviterussisk nettsted har nå publisert flere skarpe bilder av telefonen. De har samtidig bekreftet de fleste spesifikasjonene som har lekket ut.

Så gjenstår det selvsagt å se om denne telefonen er alt det den sies å være. Det kan godt tenkes at noen detaljer ikke er riktige, eller at den slett ikke lanseres som noen Nexus-telefon. Vi får altså se når den eventuelt lanseres.

Kilder: GSMarena.comEngadget.com

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.