Dette er den nye VA-direktøren i Norconsult

Truls Inderberg (i midten) blir ny direktør for VA i Norconsult. Til venstre, konserndirektør Bård Sverre Hernes i Norconsult. Til høyre, avtroppende VA-direktør Tom Baade-Mathiesen.
Truls Inderberg (i midten) blir ny direktør for VA i Norconsult. Til venstre, konserndirektør Bård Sverre Hernes i Norconsult. Til høyre, avtroppende VA-direktør Tom Baade-Mathiesen. Foto: Norconsult
21. jan. 2019 - 12:26

Truls Inderberg (38) begynner i stillingen som ny direktør for VA-divisjonen i Norconsult 1. februar 2019. Det melder selskapet selv i en pressemelding. 

Han kommer fra stillingen som salgsdirektør for det kommunale og industrielle markedet i Krüger Kaldnes, der han har vært i to år. Han har innehatt flere stillinger i Norconsult tidligere, først ved VA-avdelingen ved selskapets kontor i Bergen fra 2006-2008, deretter i VA-divisjonen ved Norconsults hovedkontor i Sandvika frem til 2017. Inderberg er utdannet sivilingeniør fra NTNU innen vann og miljøteknikk, opplyses det.

– Det har vært stor interesse for stillingen, og vi har hatt mange sterke og godt kvalifiserte kandidater med i rekrutteringsprosessen. Vi er svært godt fornøyd med at Truls har takket ja til stillingen, og at vi nå får han tilbake i Norconsult. Med Truls Inderberg har Norconsult fått en leder med god faglig innsikt innen VA og gode kunnskaper om markedet for våre tjenester, sier Bård Hernes, konserndirektør for Norconsults hovedkontor i meldingen.

Divisjon Vann og avløp i Norconsult har om lag 90 medarbeidere og består av fem avdelinger i Sandvika samt en avdeling på Romerike. Nåværende leder Tom Baade-Mathiesen fortsetter i en ny stilling internt i Norconsult med ansvar for selskapets FOU-aktiviteter.

LES OGSÅ: Arstec har ansatt produktsjef for FloatRing-systemet

LES OGSÅ: Sjefskifte i Multiconsult - Lars Opsahl konstitueres som ny konsernsjef

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.